Između Kadra i Stvarnosti

Galerija vjenčanja filmova je fascinantno mjesto koje okuplja najbolje filmske trenutke ljubavi. Ova jedinstvena galerija pruža posjetiteljima priliku da se prisjete najromantičnijih trenutaka iz filmske industrije.

Naši Klijenti

Alma i Pejo su se zaljubili u mladosti u malom gradiću u Slavonskom Brodu te su odlučili započeti zajednički život u Zagrebu nakon što su završili fakultete. Njihovo predivno vjenčanje obilježeno je ljubavlju i srećom, dok su se prisjećali svojih korijena i provodili vrijeme s obitelji i prijateljima. Iako su živjeli u različitim gradovima, njihova ljubav je bila nepokolebljiva, a posjete Slavonskom Brodu postale su dragocjeni trenuci za njih.

Valentina i Marko su se konačno odlučili na taj veliki korak - stupiti u brak. Njihova ljubav, koja je rasla iz dana u dan, bila je spremna procvjetati u obliku vječne zakletve na njihovom predivnom vjenčanju. Nakon što su izrekli svoje "Da", imanje se pretvorilo u mjesto veselja i radosti. Glazba je odzvanjala, a mirisi ukusnih jela mami su osmijehe na lica svih prisutnih. Valentina i Ante su zaplesali prvi ples kao bračni par, osjećajući se kao da su jedno srce u ritmu glazbe.

Cijenimo svaku ljubaznu riječ od naših klijenata. Nemojte oklijevati kontaktirati nas za više informacija.