PITANJA I ODGOVORI

Gdje ste “smješteni”?

Središnje mjesto nam je Osijek, ali dolazimo gdje god treba s tim da je u cijenu ponude uključen putni trošak do 50 km. Volimo putovati i otkrivati neistražene kutke Lijepe naše, ali Europe i ostatka svijeta. Naš studio ne poznaje granice, a i volimo da su nam putovnice pune lijepih uspomena, koje i stvaramo zajedno s Vama.

Možemo li kombinirati ponude?

Naravno, ponude su složene tako da svatko uspije pronaći nešto za sebe, no razumijemo da svatko ima drugačije potrebe te da nekome nešto iz ponude nije potrebno ili naprotiv – želi nešto više. Slobodno nam se javite i razgovorom ćemo i doći do rješenja Vaših želja.

Dajete li i „sirove“, odnosno neobrađene video materijale?

Ukratko – ne. Tokom dana snimimo i do 7 sati sirovog materijala. Procesom selekcije i montaže mi izabiremo one nabolje trenutke koje Vi na kraju i dobijete.

Htjeli bismo određenu pjesmu za kratki video spot. Je li to izvedivo?

Kako bi naša kreativnost došla do izražaja, preporučili bi da nama ostavite na izbor glazbu za kratki video. Ukoliko inzistirate na određenoj pjesmi, javite nam se pa ćemo vidjeti što možemo napraviti u vezi s tim.

Nismo sigurni oko datuma vjenčanja. Do kada Vam moramo konačno javiti?

Najbolje što prije. Kako kažu „Videograf kojega ste vidjeli danas i o kojemu razmišljate večeras će sutra biti rezerviran jer ga je netko jučer vidio.“ – Neki datumi nisu toliko atraktivni tako da je moguće da datum bude slobodan čak i dva mjeseca prije, no neki datumi su rezervirani i godinu i pol unaprijed tako da je bolje što prije rezervirati videografa.

Preporučate li snimanje prije ili poslije dana vjenčanja?

Preporučamo snimanje prije iz razloga što se na tom opuštenom snimanju i fotografiranju naučite na prisustvo snimatelja i fotografa i samim time snimanje i fotografiranje na dan vjenčanja ide lakše i opuštenije.

Koliko dugo se čeka na isporuku svih gotovih materijala?

Budući da svoj rad temeljimo na kvaliteti videa te više puta prolazimo obrađeni materijal u želji da sve bude vrhunski, vrijeme isporuke materijala je od 30 do 180 dana, kako i piše u ugovoru.
Proces montaže je gotovo jednako važan kao i samo snimanje budući da prilikom obrade materijala odabiremo najbolje kadrove i samom montažom dodajemo naš stil. Zbog toga Vas molimo za razumijevanje.

Sviđa nam se sve i odlučili smo se za Vas. Što je sljedeće?

Ukoliko se nalazite u blizini Slavonskog Broda, preferiramo sastanak na kavi i daljnji dogovor. Na dogovoru se upoznajemo, vidimo koje su točno Vaše želje i koliko je moguća njihova izvedivost, potpišemo ugovor i Vi plaćate predujam koji iznosi 150 eura.

Nakon potpisivanja ugovora i plaćenog predujma, termin je 100% rezerviran i mirno možete nastaviti planirati ostale stavke za dan Vašeg vjenčanja.
Ukoliko se ne možemo vidjeti, čujemo se telefonski ili mailom i riješimo sve oko ugovora i plaćanja predujma.

worm's-eye view photography of concrete building
worm's-eye view photography of concrete building

Kontaktirajte nas